Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média képes leírás - Nógrád megye.tlap.hu
részletek »

Média - Nógrád megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nograd-megye.tlap.hu » Média
Keresés
Találatok száma - 4 db
Infó Plusz Televízió Balassagyarmat

Infó Plusz Televízió Balassagyarmat

A Infó Plusz Televízió Balassagyarmat honlapja: friss hírek és információk Balassagyarmat városából. A honlapon olvashatunk a televízióról, annak főbb műsorairól, műsorvezetőiről és megtekinthetjük az elérhetőségeit is.

Média Nógrád megyében

Média Nógrád megyében

A Nógrád megyei médiák bemutatása és elérhetőségei. Napilapok, hetilapok, havi és két-hetilapok, intézmények periodikái, diáklapok, televíziók, rádiók, kalendáriumok és egyéb kiadványok adatai találhatóak a honlapon.

Nógrád Megyei Szuperinfó

Nógrád Megyei Szuperinfó

Céginformáció: 1990 június 14-én jelent meg először Salgótarjánban Szuperinfó. Az ingyenes terjesztésű reklámújságok közül másodikként, hiszen egy héttel megjelenésünk előtt került az olvasókhoz az azóta megszűnt Borsod-Heves-Nógrád Megyei Extra. Az A/4-es formátumú Szuperinfó egy színnyomással készült, de már az első számnál is 20 000 példányban kinyomtatott újság, eljutott Salgótarján valamennyi levélszekrényébe. Az 1990-91-es évek a mellékfoglalkozású kiadás évei voltak. Az A/4 2-4 oldalon írisznyomtatással készülő lapocska magán viselte a ráfordított kevés időt. Az 1991-es év második felének változása az volt, hogy a Salgótarján környéki településekre is eljuttattuk az újságot. 1992 január 6-án alapvetően megváltoztak a kiadás körülményei. Két fő heti teljes munkaidőben, önálló szerkesztőségben, csak a lap kiadásával kezdett foglalkozni. Maradt az írisznyomás, nőtt az oldalszám, folyamatosan emelkedett a hirdetők száma. Augusztustól saját számítógépen végeztük a szedést. Szeptember első hetében történt az egyik legnagyobb előrelépés. Ettől az időponttól Nógrád Megye valamennyi településén jelenik meg a Szuperinfó....

Radio Focus

Radio Focus

1996. március 23-án helyi médiatörténeti pillanatnak lehettek fültanúi Nógrád megye rádióhallgatói. Ezen a napon kezdte meg adását a megye első kereskedelmi rádiója, a RÁDIÓ-FOCUS. Állomásunk néhány hét alatt a vételkörzetben élők mindennapjainak szerves részévé vált. A kereskedelmi adók bevált műsorszerkesztési elveit helyi hírekkel, információkkal, a megye életéről szóló tudósításokkal bővítettük ki. Szélsőségektől mentes zenei világunkat úgy alakítottuk ki, hogy az a teljes megcélzott korosztály számára kellemes időtöltést nyújtson. Zenei válogatásaink zöme az elmúlt évtizedek legnagyobb slágereit és természetesen a legfrissebb mai slágereket tartalmazza. Műsorunkat korszerűen felszerelt salgótarjáni stúdiónkból sugározzuk 100W ERP teljesítménnyel, a CCIR norma szerinti 100,4 Mhz-es frekvencián, éjjel-nappal. Elérhetnek bennünket a megye szinte egész területén. Megtalálhatnak a salgótarjáni kábeltelevíziós hálózat 105,9 Mhz-es frekvenciáján, valamint több kisebb megyei és szlovákiai kábeltársaság programkínálatában is.

Tuti menü