Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megyei hírportálok képes leírás - Nógrád megye.tlap.hu
részletek »

Megyei hírportálok - Nógrád megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nograd-megye.tlap.hu » Megyei hírportálok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Hírek ma

Hírek ma

Hírek ma - mindig friss hírek, információk és aktualitások Nógrád megyéből. A honlap főbb kategóriái: belföld, külföld, tudomány gazdaság bulvár sport és baleset. A honlapon nem csak Nógrád megyei hírek olvashatóak.

InfoNógrád

InfoNógrád

Az InfoNógrád weboldal az InfoVáros nemzetközi internetes portálrendszer és franchise rendszer tagjaként működő hírportál, amely a régió híreit, eseményeit, szolgáltatásait fogja össze. Friss hírek és információk.

Nógrád 24

Nógrád 24

Hírportáljainkon a megyei híreken túl a hazai és a nagyvilág hírei is helyet kapnak, de foglalkozunk bulvár témákkal, sporttal és természetesen a társadalmat leginkább érintő kérdésekkel. A megyei hírportáljaink célja, hogy a helyi értékeket, a helyi kultúrát, a hagyományok ápolását bemutassa, valamint, hogy olvasóit mindig hitelesen, tárgyilagosan tájékoztassa.

Nógrád megye címke az Origo-n

Nógrád megye címke az Origo-n

Az Origo.hu hírportál Nógrád megye címkéje: friss hírek a megyéből és a megye városaiból. A honlapon olvasható hírekből: Közmunkások lettek a tartós munkanélküliek: Egy év alatt jelentősen, 4,1 ezerrel 35,1 ezerre csökkent a tartósan álláskeresők száma az észak-magyarországi régióban. A 10,6 százalékos mérséklődés főleg a közcélú foglalkoztatásnak köszönhető - derül ki a régió munkaügyi központjának az elmúlt év decemberi adataiból. Embereket kellett kitelepíteni az áradások miatt: Ki kellett telepíteni Ipolytarnócról 27 embert, mert az Ipoly áradása veszélyezteti otthonukat - közölte a katasztrófavédelem. A házaik olyan helyen fekszenek, hogy még homokzsákokkal sem védhetőek meg. A Sajó áradása miatt három útszakaszt is le kellett zárni. A sok elolvadt hó és eső miatt az Ipoly mellett a Sajó, a Tarna és a Bódva különösen gyorsan emelkedett éjszaka, és ki is léptek medrükből. H1N1: Bezárják az összes salgótarjáni iskolát és óvodát: 4300 salgótarjáni gyereknek nem kell egy hétig iskolába és óvodába menni a járványveszély miatt. Azért döntöttek így, mert nagy a veszélye, hogy komoly H1N1-járvány alakulhat ki. A gyerekek zömét beoltották már az újinfluenza ellen, azonban találtak a héten H1N1-fertőzött gyereket is...

Tuti menü